>
 • slidebg1
  Η
  Λ
  Ε
  Κ
  Τ
  Ρ
  Ο
  Δ
  Υ
  Ν
  Α
  Μ
  Ι
  Κ
  Η
 • slidebg2
  ΗΛΕΚΤΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ | ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ
  ΑΡΧΙΚΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΦΑΣΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε έργου πραγματοποιείται μελέτη εκπόνησης του έργου η οποία περιλαμβάνει το ηλεκτρολογικό σχέδιο σε κάτοψη του κτιρίου, αναλυτική αναφορά με διευκρινήσεις και κόστος κατασκευής. Σε οικιακούς χώρους απαιτείται πλέον αναγκαία η τοποθέτηση δορυφορικής γραμμής, συναγερμού, ηχείων 5.1 Dolby surround, δίκτυο υπολογιστών, γρήγορο internet, ηλεκτρικά ρολά, ηλεκτρικές τέντες κ.ο.κ.

ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.

ΘΕΜΕΛΙΑΚΗ ΓΕΙΩΣΗ

Η θεμελιακή γείωση είναι πλέον απαραίτητη στις νέες οικοδομές. Οι ηλεκτρολόγοι της ΗΛΕΚΤΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ υλοποιούν μετά από μελέτη τη θεμελιακή γείωση της οικοδομής σας.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Η χρήση αυτοματισμών συνίσταται για βιομηχανική αλλά και οικιακή χρήση. Η φιλοσοφία ενός συστήματος αυτοματισμού βασίζεται στην ευελιξία του συστήματος, την αυτοματοποίηση και την ασφάλεια. Τέτοιου είδους εγκαταστάσεις είναι η εκκίνηση κινητήρων, ηλεκτρική γκαραζόπορτα, ηλεκτρικές τέντες με αισθητήρες ηλιοφάνειας, ομαδικές λειτουργίες (σενάρια φωτισμού).

ΠΕΡΙΕΛΙΞΕΙΣ

Διαθέτουμε τα πιό σύγχρονα μηχανήματα για τις περιελίξεις μοτέρ, προσφέροντάς σας ποιοτικά αποτελέσματα με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος. Με τη μεγάλη εμπειρία μας, αναλαμβάνουμε την περιέλιξη μοτέρ δίνοντάς τους αντοχή και ποιότητα καλής λειτουργίας τους.

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Οι ηλεκτρολόγοι της ΗΛΕΚΤΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ πραγματοποιούν και φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Στον τομέα των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων οι ηλεκτρολόγοι μας, με πείρα και προσεκτικό σχεδιασμό υλοποιούν φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις.